Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ενδιαφέρουσες οι περιπτώσεις Τζέραρντ και Ρεμπρόφ για τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος διευκρίνισε τι ισχύει με τον Τζενάρο Γκατούζο στον Ολυμπιακό και στάθηκε στις προοπτικές Τζέραρντ-Ρεμπρόφ.

Περί προπονητή στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, αναφέρθηκε στα νέα των τελευταίων ημερών γύρω από τον ερυθρόλευκο πάγκο. Αρχικά διευκρίνισε τι ακριβώς «παίζει» με τον Τζενάρο Γκατούζο και τόνισε ότι στους Πειραιώτες έχουν προταθεί περιπτώσεις τεχνικών που σίγουρα έχουν ενδιαφέρον.

Όπως, του Ουκρανού Ρεμπρόφ, ο οποίος έχει μόνο επιτυχίες στην καριέρα του, αλλά και του φημισμένου Τζέραρντ, που είχε πολύ καλή παρουσία στη Ρέιντζερς, ενώ δεν στέριωσε στην Άστον Βίλα.

Τέλος, επεσήμανε ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα λύση του Ισραηλινού Μπαχάρ, αλλά οι πληροφορίες που υπάρχουν για τον 43χρονο τεχνικό κάνουν λόγο προφορική συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο οι Σέρβοι ήταν σε επαφές εδώ και έναν μήνα.

«Ούτως ή άλλως δεν πρέπει να περιμένουμε άμεσα εξελίξεις στο θέμα προπονητή και όλο το focus έχει γίνει στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, μέσω του οποίου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πλησιάσει τις πρώτες δύο θέσεις του πρωταθλήματος», κατέληξε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x