Ελλάδα

Μπέος: «Υπάρχει σύστημα προστασίας του Ολυμπιακού»

Για σύστημα που εξυπηρετεί συμφέροντα του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Αχιλλέας Μπέος εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στην ΕΠΟ.

Σύστημα που προστατεύει τον Ολυμπιακό κατήγγειλε ο Αχιλλέας Μπέος στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ». Ο δήμαρχος Βόλου και άλλοτε ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ της κυβέρνησης και των μέτρων που προωθεί στη διαμάχη με την ομοσπονδία.

«Όπως είναι δομημένο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και μιλάμε για το αυτοδιοίκητο, ποιος ωφελείται; Αυτό το σύστημα είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού. Δίνεται η ευκαιρία στην σημερινή κυβέρνηση να αλλάξει τα πράγματα χωρίς να αποκλειστούν οι ομάδες. Θα βρεθεί η λύση να φύγουν αυτοί οι κοπρίτες από την ΕΠΟ. Aυτά που γίνονται τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έχουν ξαναγίνει! Όλοι θα πρέπει να συμφωνήσουν ότι υπάρχει ένα σύστημα με... περίεργη προστασία στον Ολυμπιακό, την οποία δεν χρειάζεται και το ξέρει όλη η Ελλάδα», ανέφερε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πώς χάλασαν οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Σταμάτησα να του λέω καλημέρα από τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει φίλος με τον Κούγια. Δεν θέλω να έχω σχέση μαζί του», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x