Για τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα κλήθηκαν να μιλήσουν στο σουηδικό Τύπο ο Μάρκους Μπεργκ και ο Νίκλας Χουλτ, καθώς και οι δύο βρίσκονται στη χώρα μας.

Ο διεθνής επιθετικός είναι εδώ με την οικογένειά του και ο άλλος παίζει στην ΑΕΚ, ενώ δήλωσαν σοκαρισμένοι από την έκταση της φωτιάς που είναι ένα… συνηθισμένο φαινόμενο.

«Τη Δευτέρα ήμασταν στην παραλία, ξαφνικά ήρθε ένα μεγάλο σύννεφο καπνού. Είχαμε ακούσει για πυρκαγιές, αλλά δεν είχαμε καταλάβει την έκτασή τους. Σήμερα το πρωί είδα στις ειδήσεις τι έγινε και κατάλαβα πόσο μεγάλη ήταν η καταστροφή. Με τόσους θανάτους και τραυματίες, ήρθε το σοκ. Όταν έπαιζα στην Ελλάδα κατάλαβα ότι υπήρχαν δασικές πυρκαγιές κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό είναι απολύτως άρρωστο», ανέφερε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού στην «aftonbladet.se».

Από την πλευρά του, ο Νίκλας Χουλτ δήλωσε: «Μόλις επιστρέψαμε από την προετοιμασία, πήγα για προπόνηση και ένιωσα τη μυρωδιά και μπορούσα να δω τη φωτιά. Είναι τραγικό με όλους αυτούς τους θανάτους».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ