Ιταλία

Μπερλουσκόνι: «Όλοι θέλουν να μείνω»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε τις επαφές με υποψήφιους επενδυτές στη Μίλαν αναφέροντας πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να τον κρατήσουν σε κάποιο ρόλο, ενώ στήριξε τον Ιντζάγκι.

Επιβεβαίωσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τις διαπραγματεύσεις με υποψηφίους επενδυτές για τη Μίλαν προσθέτοντας πως όλοι οι ενδιαφερόμενοι τού ζήτησαν να διατηρήσει έναν ρόλο στην ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας των «ροσονέρι» φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ταϊλανδό Μπέε Ταετσαουμπόλ κι έναν κινεζικό όμιλο επιχειρηματιών.

«Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη τώρα. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου κυριαρχείται πλέον από ξένους επενδυτές και μια οικογένεια δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν σύλλογοι με 300.000 μέλη, αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν είναι εφικτό στην Ιταλία. Πίστευα κι εξακολουθώ να πιστεύω πως ένας αγοραστής μπορεί να βρεθεί στη διεθνή αγορά και άνθρωποι μπορούν να έχουν κέρδη συνδεόμενοι με το όνομα της Μίλαν. Όλοι αυτοί με τους οποίους μίλησα μου ζήτησαν να παραμείνω, γιατί η Μίλαν συνδέεται με το όνομα Μπερλουσκόνι. Έχουμε κάνει επαφές για το 50%, το 51%, το 49%, ακόμη και για το 72-25%. Αν όλα πάνε καλά, θα γίνουμε ξανά ανταγωνιστικοί στη Ιταλία, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Αν όχι, θα συνεχίσω να κάνω θυσίες μόνος μου. Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε μια ιταλική Μίλαν, μια ιταλική ομάδα, με παίκτες από τις ακαδημίες, με βάση τις αξίες που διδάχτηκα εγώ κι όχι αυτές των σημερινών νέων», ανέφερε ο «καβαλιέρε».

Όσο για τις φήμες περί απόλυσης του προπονητή, Πίπο Ιντζάγκι, είπε: «Δεν έχω απολύσει κανέναν. Το μόνο που δήλωσα είναι πως συχνά διαφωνώ με τον Ιντζάγκι. Ο προπονητής παίρνει τις αποφάσεις του, του έχω δώσει την ελευθερία να το κάνει, όπως πάντα έκανα με όλους τους προπονητές μας. Ο Ιντζάγκι δεν έχει απολυθεί και συνεχίζει τη δουλειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x