Oλλανδία

Ζήτησε συγγνώμη ο Μπεργκχάους για το beef με τον οπαδό της Τβέντε!

Ο Στίβεν Μπεργκχάους απολογήθηκε για το «χοντρό» επεισόδιο που είχε και τις μπουνιές που έπαιξε με φίλο της Τβέντε έξω από το γήπεδο, μετά την ήττα του Άγιαξ με 3-1.

Ο Στίβεν Μπεργκχάους επιτέθηκε σε έναν οπαδό της Τβέντε, μπροστά από το λεωφορείο της ομάδας του Άγιαξ, μετά την ήττα της ομάδας του Άμστερνταμ με 3-1 στην τελευταία αγωνιστική της Eredivisie, με το περιστατικό να γίνεται… viral μέσω του σχετικού video.

Γεγονός το οποίο οδήγησε τον Ολλανδό μέσο να ζητήσει συγνώμη για το περιστατικό, εξηγώντας παράλληλα που οφειλόταν η αντίδρασή του…

«Λυπάμαι για τις πράξεις μου, δεν έπρεπε να το κάνω αυτό. Μετά από κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, μας πετάνε πολλά πράγματα στο λεωφορείο, ενώ μας παίρνει χρόνο για να υπογράψουμε αυτόγραφα στους φιλάθλους», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεργκχάους.

Και πρόσθεσε με νόημα: «Το έχω συνηθίσει πλέον, αλλά ο κόσμος πιστεύει ότι μπορεί απλά να φωνάξει οτιδήποτε. Η αντίδρασή μου δεν λύνει τίποτα, το καταλαβαίνω. Δεν είναι σωστό, έχω έναν υποδειγματικό ρόλο ως παίκτης του Άγιαξ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Αίαντας» ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στην 3η θέση του πρωταθλήματος, μένοντας παράλληλα εκτός Champions League για πρώτη φορά μετά το 2009!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x