Stoiximan Super League

Μπεχαράνο: «Δεν γνωρίζω αν θα μείνω στον Παναιτωλικό»

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του στον Παναιτωλικό άφησε ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, ο οποίος μίλησε και για τον πρώτο χρόνο του γάμου του.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν φέτος στη Σούπερ Λίγκα είναι ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, ο οποίος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το μέλλον του στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 23χρονος μπακ από τη Βολιβία στην ιστοσελίδα «la-razon»

Για την προσαρμογή του στον Παναιτωλικό: «Τα πρώτα ένα – δυο παιχνίδια ήταν δύσκολα γιατί έπρεπε να προσαρμοστώ. Με τον καιρό, όμως και με τις συνεχείς συμμετοχές απέκτησα ρυθμό και τώρα όλα είναι καλά. Έχω παίξει σε 25 ματς, έχω δύο γκολ και ξέρω ότι έχει υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες για να με αποκτήσουν».

Για το μέλλον του: «Δεν γνωρίζω αν θα μείνω στον Παναιτωλικό ή θα πάω σε κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι αρκετά γρήγορο, χρειάζεται δύναμη γιατί στηρίζεται αρκετά και στην επαφή με τον αντίπαλο, ενώ γενικότερα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο».

Για την οικογενειακή του ζωή, με τη σύζυγό του και με το πέντε μηνών παιδάκι τους: «Δεν μπορούμε να έχουμε βοήθεια από γονείς γιατί είναι μακριά και δεν μπορούν να έρχονται συχνά. Προσπαθούμε να ξεπερνάμε τις όποιες δυσκολίες με τη σύζυγό μου, στον πρώτο χρόνο του έγγαμου βίου μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x