Stoiximan Super League

«Μπήκε» ο Φασίδης στην Ξάνθη, βραβεύθηκε ο Στάρτζεον

Κανονικά έβγαλε όλη τη σημερινή προπόνηση της Ξάνθης ο Φασίδης, ενώ ο Στάρτζεον κέρδισε τον τίτλο του MVP και υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια από εκείνον και την ομάδα!

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Ξάνθης για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, εκτός έδρας κόντρα στη Λάρισα, μετά το 3Χ3 στην Super League 1.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην θρακιώτικη ομάδα πέραν του Δήμου Μπαξεβανίδη, αφού ο Βασίλης Φασίδης συμμετείχε μετά από αρκετό διάστημα, σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης!

Μετά την προπόνηση, ακολούθησε η βράβευση του Φάμπιο Στάρτζεον μετά την ανάδειξη του ως MVP της ψηφοφορίας της Ξάνθης στο instagram. Την βράβευση του 25χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού έκανε ο νεαρός φίλαθλος της Ξάνθης, Ιορδάνης Ζερνίδης. Δίνοντας παράλληλα τις ευχές του στον ποδοσφαιριστή για περισσότερα γκολ και επίτευξη των στόχων της ομάδας, δεχόμενος και μία τσάντα με αναμνηστικά δώρα της Ξάνθης...

«Αυτό το βραβείο είναι «προϊόν» ομαδικής δουλειάς με τους συμπαίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με επέλεξαν στην σχετική ψηφοφορία και να πω ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και στην συνέχεια. Μέρα με την μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, εστιάζοντας σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στάρτζεον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x