Γαλλία

Μπήκε στη θέση του Καμαρά, άνοιξε το σκορ μετά από 4 λεπτά και… τρελάθηκε ο Λάτσι! (video)

Ο 22χρονος, που αγωνίζεται στην Αζαξίο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, πήρε τη θέση του «κλεισμένου» από τους «ερυθρόλευκους» Αφρικανού, και «έγραψε» στην επιστροφή του από τις 2 Φεβρουαρίου!

Ονειρεμένη επανεμφάνιση για τον Καζίμ Λάτσι σε αγώνα της Αζαξιό!

Ο 22χρονος χαφ, που αγωνίζεται στους Κορσικανούς με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, πήρε τη θέση του «κλεισμένου» από τους «ερυθρόλευκους», Μαντί Καμαρά, στο 70' της αναμέτρησης με τη Νανσί, για την 33η αγωνιστική της Ligue 2, στο "Stade Francois Coty", και τέσσερα λεπτά αργότερα, άνοιξε το σκορ, μέσα σε πανζουρλισμό, στις εξέδρες, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Λάτσι… τρελάθηκε στους πανηγυρισμούς, μαζί με τους συμπαίκτες του, γνωρίζοντας, φυσικά, πόσο σημαντικό ήταν το τέρμα του, αφού η ομάδα του, που επικράτησε, τελικά, 2-0, βρίσκεται στην τρίτη θέση (οδηγεί στα μπαράζ) και απέχει, πλέον, έναν βαθμό από τη δεύτερη θέση και τη Νιμ (που οδηγεί σε απευθείας άνοδο).

Ένας ακόμη λόγος, ωστόσο, για την… τρέλα του Λάτσι είναι, πιθανότατα, το γεγονός ότι επέστρεψε σε αγώνα της Αζαξιό για πρώτη φορά από τις 2 Φεβρουαρίου και μάλιστα, με εξαίρεση την 9η εκείνου του μήνα, όπου κάθισε στον πάγκο στο ματς με τη Λοριάν, ήταν μέχρι και απόψε (13/4) εκτός αποστολής!

Αυτό ήταν το τρίτο τέρμα του Λάτσι στη Γαλλία.

Δείτε το:



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x