Stoiximan Super League

Στο αεροπλάνο για τον Ολυμπιακό ο Βιάνα! (pic)

«Πετάει» για Ελλάδα ο Μπρούνο Βιάνα! Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβηκε» στο Instagram από το αεροπλάνο, που… φέρνει τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό στον Ολυμπιακό! Οι όροι της μεταγραφής.

Το μεγάλο ταξίδι του Μπρούνο Βιάνα με προορισμό την Ευρώπη και τη χώρα μας ξεκίνησε, όπως, άλλωστε, επιβεβαίωσε νωρίτερα με δηλώσεις του και ο πρόεδρος της Κρουζέιρο.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, λοιπόν, ήρθε και η… επιβεβαίωση, καθώς «ανέβηκε» στο Instagram μία φωτογραφία του παίκτη μαζί με τον μάνατζέρ του, μέσα από το αεροπλάνο!

Ο άνθρωπος που την «πόσταρε», μάλιστα, (ένας επιχειρηματίας, φίλος των δύο), γράφει χαρακτηριστικά: «Πλέον είναι επίσημο. Στην ευχή του Θεού, σπουδαίε Μπρούνο Βιάνα. Ο Ρόμπσον Γκιμπόγια (σ.σ. μάνατζερ του Βιάνα) προσέχει τα παιδιά μας».

Σε βραζιλιάνικες ιστοσελίδες, δε, που κοινοποίησαν τη φωτογραφία, γίνεται λόγος και για τους όρους της συμφωνίας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κρουζέιρο. Τονίζεται πως οι Πειραιώτες θα δώσουν 2 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, χωρίς να αποκλείουν, ωστόσο, το ενδεχόμενο να πέσει το ποσοστό στο 50%, κάτι, όμως, που θα κριθεί από τις αυριανές, τελευταίες διαπραγματεύσεις.

Agora e Oficial vai com Deus grande Bruno Viana Familia JMB SEMPRE JUNTO E FORTE????????????... Giboia cuida bem do nosso GURI @robsonjiboia #olimpiakos #familiajmb #deusnocomando

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ??GRUPO JMB???? (@jorgemmachado) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x