Γ' Εθνική

Μπλόκαρε στην Έδεσσα, αλλά έμεινε μόνος πρώτος ο Ηρακλής!

Την ευκαιρία να… ξεφύγει έχασε ο Ηρακλής. Ο Γηραιός έμεινε στο 0-0 με τον Εδεσσαϊκό, όμως το ρεπό του Άρη Παλαιοχωρίου του επέτρεψε να μείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ηρακλής είχε τις ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, όμως τελικά κατέκτησε μόνο τον βαθμό που του επέτρεψε να ανέβει μόνος πρώτος στον δεύτερο όμιλο, μένοντας στο 0-0 με τον Εδεσσαϊκό.

Ο «Γηραιός» έπαιξε το τελευταίο τέταρτο του ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καραντασιάδη με απευθείας κόκκινη (77') και κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό, που του επέτρεψε να προσπεράσει τον Άρη Παλαιοχωρίου (είχε ρεπό).

Χωρίς πολλές ευκαιρία ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τον Ηρακλή να πιέζει περισσότερο και να δημιουργεί την πρώτη καλή φάση στο 45’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αθανασίου.

Ρόβας και Σαββελίδης απείλησαν στο 47’ και το 68’, με το σουτ του δεύτερου, μάλιστα, να σταματάει στο δοκάρι. Μετά την αποβολή του Καραντασιάδη, ο Εδεσσαϊκός πήρε τον έλεγχο του ματς, έχοντας καλές στιγμές με τον Ταουσιάνη στο 82’ και τον Σκαθαρούδη στο 86.

Εδεσσαϊκός: Βόλτσης, Κούμπους, Τζατζάνας, Αβραμίδης, Χαραβατίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Τσουμάγκας, Καρακούτης, Σκαθαρούδης, Καράμπελας (83΄ Κάτσιος).

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσεας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Ρόβας, Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκουτσίδης (46΄ Σαββελίδης – 78΄ Μούδιος).

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου:
Φίλιππος Αλεξάνδρειας-ΑΠΕ Λαγκαδά 2-3
ΑΕ Καρίτσας-Καμπανιακός 0-0
Αγροτικός Αστέρας-Νάουσα 1-1
Μακεδονικός-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-1
ΑΟ Καρδίας-Αλμωπός Αριδαίας 1-1
Κιλκισιακός-Πιερικός 0-1
Εδεσσαϊκός-Ηρακλής 0-0
Ρεπό: Άρης Παλαιοχωρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x