Ισπανία

Μπογέ: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στη Γρανάδα, αποχαιρέτησε τον κόσμο της Έλτσε

Μόνο τα ιατρικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λούκας Μπογέ στη Γρανάδα, με τον παίκτη να βγαίνει αυτόματα από το κάδρο για τον Ολυμπιακό.

Οριστικά εκτός κάδρου για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως τίθεται ο Λούκας Μπογέ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, τα οποία νωρίτερα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού φορ από την Έλτσε στη Γρανάδα. Χαρακτηριστικά, το «ondacero» σημειώνει πως η μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί κατά 99% και πως απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου (26/8) ο πρώην άσος της ΑΕΚ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Έλτσε, κόντρα στη Βιγιαρεάλ Β'. Μάλιστα, στο ισπανικό Τύπο στέκονται στο ότι τα έδωσε όλα ενώ ήξερε ότι θα αποτελέσει παρελθόν, δείγμα της αφοσίωσής του. Ενώ, μετά το φινάλε της αναμέτρησης περίπου 100 φίλοι της ομάδας τον περίμεναν για να τον αποχαιρετήσουν.

Στο οικονομικό κομμάτι τώρα, το deal ανάμεσα σε Έλτσε και Γρανάδα κλείνει στα 8 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. σε μορφή μπόνους και θα αποτελέσει την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της πρώτης (τον είχε αποκτήσει έναντι 2,6 εκατ. ευρώ το 2021 από την Τορίνο).

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται λόγος και στην επιθυμία του Μπογέ να συνεχίσει στη La Liga, ώστε να επιστρέψει στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής (έχει μία συμμετοχή τον Μάρτιο του 2022). Εξού και επέλεξε τους νεοφώτιστους από τις άλλες προτάσεις που είχε, πχ. εκείνη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x