Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έφερε ένα… έμβολο για αριστερά»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό για το αποψινό ματς με τον Ατρόμητο και μεταγραφικό επίπεδο μετά την ανακοίνωση του Φρανσίσκο Ορτέγκα, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μία σημαντική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, αφού ο σχεδιασμός προβλέπει να είναι ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας, αφού είχε μείνει κενή η θέση μετά την παραχώρηση του Ρέαμπτσιουκ. Τώρα με τον Ορτέγκα, ο Ολυμπιακός ευελπιστεί, κάνοντας μία σοβαρή επένδυση 4,2 εκατ. ευρώ στη Βέλες, να καλύψει το κενό με έναν παίκτη που είναι… έμβολο από τα αριστερά. Είναι πολύ επιθετικογενής μπακ. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει έτσι, με τέτοιου είδους μπακ-χαφ, και θα χρειαστεί λίγο χρόνο, αφού έχει να παίξει έναν μήνα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και είναι η πρώτη του φορά στην Ευρώπη. Έχει, όμως, εμπειρίες και παραστάσεις ο Αργεντινός, περισσότερο από άλλα παιδιά, και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να είναι Ο.Κ.», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και ο άλλος Αργεντινός, ο Πιερότι της Κολόν. Είναι υπαρκτό και σοβαρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι επαφές είναι προχωρημένες, αλλά υπάρχει την ίδια στιγμή και η Μπολόνια. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει δυνατά για τον 22χρονο εξτρέμ που μπορεί να παίξει και ως δεύτερος κυνηγός. Να θυμίσω πως μπορεί να πάρει δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα στις μεταγραφές, καθώς ο Ολυμπιακός ψάχνει και για έναν επιθετικό πρώτης γραμμής πέρα από τον Ελ Καμπί. Πρέπει να ξεχνάμε τον Λούκας Μπογέ, επειδή η Γρανάδα έδωσε 8 εκατ. ευρώ συν 2 μπόνους, και συμφώνησε η Έλτσε…».

Ακούστε τι είπε, επίσης, για τους Ερνάντες, Ντενίλσον αλλά και για το αποψινό ματς με τον Ατρόμητο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x