Ιταλία

Μπονούτσι: «Οι στόχοι μας έμοιαζαν ακατόρθωτοι…»

Ο αρχηγός της Μίλαν, Λεονάρντο Μπονούτσι, ανέφερε ότι έμοιαζε αδύνατο αυτό που συνέβη, με βάση την κατάσταση της ομάδας στην αρχή της σεζόν.

Η απομάκρυνση του Μοντέλα από τον πάγκο της Μίλαν και η έλευση του Γκατούζο έχει αλλάξει το κλίμα στους παίκτες της ομάδας. Ο κόσμος των «ροσονέρι» από την μεριά τους στηρίζουν απόλυτα την επιλογή αυτή.

Μετά την επιτυχία της Μίλαν να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, ο Μπονούτσι «ξέσπασε» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram και αποθέωσε την προσπάθεια όλης της ομάδας, μετά από ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν.

«Αυτά είναι τα παιχνίδια τα οποία η καρδιά σου σε βοηθά να ξεπερνάς τις δυσκολίες», έγραψε ο αρχηγός της ομάδας ανεβάζοντας φωτογραφίες από την πρόκριση επί της Λάτσιο.

«Αυτά είναι τα παιχνίδια τα οποία η ψυχή σου σε βοηθά να φτάσεις τους στόχους σου. Αυτά είναι τα παιχνίδια τα οποία η καρδιά και η ψυχή σου φτιάχνουν την ομάδα. Υποφέρουμε και κερδίζουμε σαν ομάδα. Τώρα σαν ομάδα σκεφτόμαστε το ντέρμπι. Η ταπεινότητα και η επιθυμία για βελτίωση θα μας βοηθήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν να φτάσουμε τους στόχους μας, οι οποίοι μέχρι πριν από μερικούς μήνες έμοιαζαν ακατόρθωτοι. Όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι».



Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x