Γαλλία

Μπορντό και Ρεν διεκδικούν τον Κοσιελνί

Τον αμυντικό της Άρσεναλ, Λοράν Κοσιελνί, θέλουν να κάνουν δικό τους η Μπορντό και η Ρεν, έχοντας ήδη παρευρεθεί εκπρόσωποι και των δυο ομάδων στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τους «κανονιέρηδες».

Δυο γαλλικές ομάδες, η Μπορντό και η Ρεν, προχωρούν σε διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ για την απόκτηση του 33χρονου αμυντικού της, Λοράν Κοσιελνί.

Η Μπορντό θα προσπαθήσει να πείσει τους «κανονιέρηδες» να αφήσουν ελεύθερο τον Κοσιελνί για να τον αποκτήσουν, αλλά οι Λονδρέζοι δεν φαίνονται πρόθυμοι να τον αφήσουν να φύγει χωρίς την ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επικεφαλής των μεταγραφών της Μπορντό, Εντουάρντο Μασία, μίλησε δημόσια για την επιθυμία του να έρθει ο Κονσιελνί στην ομάδα.

«Θα ήμασταν ενθουσιασμένοι αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να τον έχουμε εδώ» τόνισε ο Εντουάρντο, συμπληρώνοντας πως: «Είναι ηγέτης, είναι έξυπνος και είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχω δει στην καριέρα μου. Θα ήταν απίστευτο αν είχαμε έναν παίκτη με την ποιότητά του στη Μπορντό, αλλά έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ».

Επιμέλεια: Μαίρη Καργιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x