Ιταλία

Μπουφόν: «Φοβάμαι το τέλος της καριέρας μου»

Αποκαλυπτικός ο αρχηγός της Γιουβέντους…

Ο Τζίτζι Μπουφόν αναμένεται να ανακοινώσει αύριο σε συνέντευξη Τύπου την απόφασή του να κρεμάσει τα γάντια του. Μια απόφαση που μόνο εύκολη δεν είναι για τον ίδιο, όπως φαίνεται από την εξομολόγησή του στον… Ζεράρ Πικέ σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη για το Players Tribune.

«Στην ηλικία μου πρέπει να αξιολογείς την κατάσταση κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα. Είναι σημαντικό για αθλητές του επιπέδου μας να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο και να είναι στην κορυφή. Δεν θέλει κανένας άσχημες εμφανίσεις και αποτελέσματα για να μην πληγεί η φήμη και η περηφάνιά σου. Είμαι ο Μπουφόν και θέλω να είμαι αυτός μέχρι το τελευταίο λεπτό της καριέρας μου. Όταν δεν θα είμαι πια αυτός, θα φύγω. Είχα μια μεγάλη καριέρα. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως δεν φοβάμαι το τέλος της καριέρας μου. Όμως όταν θα σταματήσω θα βρω τρόπο να μη βαρεθώ και να είμαι απασχολημένος. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η ζωή μου ήταν οργανωμένη για μένα εδώ και 23 χρόνια, κάθε μέρα είχα ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αλλά όταν θα έχεις 24 ώρες χωρίς να κάνεις κάτι, μπορεί να έχεις πρόβλημα», τόνισε ο 40χρονος αρχηγός της Γιουβέντους.

Όσο για τα σχέδιά του για την επόμενη μέρα; «Θα ήθελα να γίνω ακολουθήσω μαθήματα για να γίνω διοικητικό στέλεχος, μάνατζερ ή προπονητής προτού αποφασίσω χωρίς βιασύνη. Αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής πιθανότατα θα ήμουν καθηγητής σαν τους γονείς μου. Το ποδόσφαιρο με έκανε καλύτερο άνθρωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x