Champions League

Μπουφόν: «Οφείλουμε να είμαστε ταπεινοί στο Καμπ Νου, σκέφτομαι το Μίλαν- Λίβερπουλ..»

Με τους σφυγμούς από τον προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα να έχουν πέσει εικοσιτέσσερις μετά τη λήξη του ματς, ο «Τζίτζι» Μπουφόν μίλησε στα ιταλικά Μέσα για τον επαναληπτικό της Βαρκελώνης.

Το βράδυ της Τρίτης ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, όπως αποκάλυψε μιλώντας στα Μέσα, δεν κοιμήθηκε! Η ευφορία και η αδρεναλίνη μετά τον πρώτο προημιτελικό του Champions League απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο «Stadium» του Τορίνο και η τεράστια τόσο σε σημασία όσο και εύρος νίκη τον κράτησαν άυπνο.

Η «Μεγάλη Κυρία» κινείται ήδη σε ρυθμούς Campionato, καθώς το Μεγάλο Σάββατο υπάρχει το παιχνίδι με τη Πεσκάρα και απαιτείται συγκέντρωση όσο δύσκολο και αν είναι να επέλθει μετά από μία επιτυχία εναντίον μίας εκ των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο.

Ο τερματοφύλακας της «Juve» και της εθνικής Ιταλίας, εικοσιτέσσερις ώρες μετά την επιτυχία της ομάδας του, μίλησε στο Sky για τον αγώνα με τη Barca αλλά και τη συνέχεια: «Η πιο δύσκολη επέμβαση που έκανα ήταν στην προσπάθεια του Ινιέστα. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Περισσότερο λειτούργησα με το ένστικτο. Ήταν μία φάση μεταξύ των δυο μας, σαν να ήμασταν ζευγάρι σε ένα χορό που ο ένας εκ των δύο πρέπει να καταλάβει τη σωστή στιγμή πότε πρέπει να τραβήξει τον άλλο για να βγει η φιγούρα» τα πρώτα, παραστατικά, λόγια του «Super Gigi» που συνέχισε λέγοντας: «Ήταν σημαντικό διότι σε εκείνο το χρονικό σημείο ήμασταν στο 1-0».

inner

Όσο για το εύρος της νίκης ανέφερε: «Σαν ομάδα για να φτάσουμε σε μία νίκη με τέτοιο σκορ πρέπει να μοχθήσουμε περισσότερο συγκριτικάμε άλλες ομάδες, όταν το καταφέρεις ωστόσο το απολαμβάνεις περισσότερο».

Όσον αφορά τον επαναληπτικό στο Καμπ Νου υποστήριξε: «Έχουμε σεβασμό για τη Μπαρτσελόνα, ειδικά μετά την πρόκριση- ανατροπή εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Γενικά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν συνέχεια πολλές ανατροπές, με πιο χαρακτηριστικές αυτές στο Μίλαν-Λίβερπουλ και στο Μίλαν-Ντεπορτίβο. Εμείς θα πάμε στο Καμπ Νου χωρίς έπαρση, με ανοιχτές τις κεραίες και ταπεινοί».

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x