Ισπανία

Μπουτραγκένιο: «Δεν μας είχε ενημερώσει κανείς»!

Άγνοια για την… γκέλα της χρονιάς από τη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο για το γεγονός πως ο Τσερίσεφ συμμετείχε αντικανονικά στο χθεσινό ματς με την Κάδιθ.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Ντένις Τσερίσεφ συμμετείχε αντικανονικά στη χθεσινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κάδιθ στο Κύπελλο Ισπανίας, αφού ο Ρώσος μεσοεπιθετικός χρησιμοποιήθηκε από τον Ράφα Μπενίτεθ ενώ ήταν ακόμη σε ισχύ η ποινή του λόγω συμπλήρωσης καρτών από την περσινή σεζόν.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην ισπανική τηλεόραση ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τη συγκεκριμένη τιμωρία του διεθνούς άσου και τόνισε ότι η Ισπανική Λίγκα και η Βιγιαρεάλ δεν είχαν ενημερώσει σχετικά τους «μερένχες».

«Δεν γνωρίζαμε την κατάσταση. Δεν είχαμε καμία ειδοποίηση από την Ομοσπονδία ή τη Βιγιαρεάλ, αφού εκεί έπαιζε μέχρι πρότινος και δεν ξέραμε τι ακριβώς έχει συμβεί», ανέφερε αρχικά το στέλεχος του ισπανικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας θα αποφασίσει τι θα συμβεί στο μέλλον, ενώ παράλληλα οι νομικές μας υπηρεσίες θα μελετήσουν πώς έχει η κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, δεν είχε κοινοποιηθεί σε εμάς κάποιο έγγραφο από την Ομοσπονδία, το οποίο θα μας ενημέρωνε για την κατάσταση».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x