Europa League

Μπουχαλάκης: «Σοβαρό πρόσωπο με Ντουντελάνζ και μετά ο Παναθηναϊκός»

Μόνο η νίκη απέναντι στην Ντουντελάνζ είναι στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού και όχι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Σοβαρός από το πρώτο λεπτό θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ντουντελάνζ, όπως δηλαδή στο ματς του Λουξεμβούργου, σύμφωνα με όσα είπε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως τόσο στο μυαλό του όσο και στων συμπαικτών του δεν είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι σημαντικό να μπούμε όπως και προ δύο εβδομάδων. Με πάθος και δύναμη. Δείξαμε τότε από την πρώτη στιγμή πως θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η Ντουντελάνζ έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς τους. Θεωρώ πως από εμάς θα εξαρτηθεί», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ερωτηθείς για το αν είναι στο μυαλό των παικτών το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Η νίκη επί του Άρη λειτούργησε θετικά στην αυτοπεποίθησή μας. Αύριο το ματς είναι σημαντικό και ξέρουμε πως αν δεν κερδίσουμε δεν θα πάμε την Κυριακή με την ίδια νοοτροπία. Πρέπει να δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο και μετά έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι της Κυριακής».

Για τον ανταγωνισμό στο κέντρο του Ολυμπιακού, είπε: «Ξέραμε πως θα υπάρχει ανταγωνισμός, χρειάζονται όλοι οι παίκτες για να αντεπεξέλθουμε στους υψηλούς στόχους σε όλες τις διοργανώσεις. Ο καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο και ο προπονητής αποφασίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x