Euro 2024

Βίντα: «Λυπάμαι. Δεν ήταν πολιτικό το μήνυμα»

Ο Ντομαγκόι Βίντα πήρε θέση για τα όσα ακούστηκαν έπειτα από το σύνθημά του μετά την πρόκριση της Κροατίας επί της Ρωσίας.

Απολογήθηκε ο Ντομαγκόι Βίντα μετά τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για το σύνθημά του υπέρ της Ουκρανίας.

«Λυπάμαι που κάποιοι εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης ερμήνευσαν την επικοινωνία μας με τέτοιο τρόπο, σίγουρα δεν υπήρχε κανένα πολιτικό μήνυμα, αλλά απλά ευχαριστώ για τη στήριξη της Ουκρανίας, όπου με τον Βουκόγιεβιτς περάσαμε πολλά χρόνια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Βίντα που έδωσε στη δημοσιότητα η κροατική Ομοσπονδία.

«Πρόθεσή μου δεν ήταν να προσβάλω κανέναν. Σε ό,τι αφορά την καριέρα μου, είχα συναδέλφους από πολλές χώρες και τους σέβομαι όλους, και όπως έχω πολλούς φίλους στην Ουκρανία, έχω αρκετούς και στη Ρωσία, και είμαι υπερήφανος για όλους αυτούς.

Ελπίζω ειλικρινά ότι αυτό το μήνυμα δεν θα γίνει κατανοητό ως οτιδήποτε άλλο, αλλά ως έκφραση ευγνωμοσύνης στους φίλους μας στην Ουκρανία για την υποστήριξή τους, όχι στον αγώνα ενάντια στη Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο το Παγκόσμιο Κύπελλο», πρόσθεσε ο Βίντα.

Η Ομοσπονδία της Κροατίας ανακοίνωσε επίσης ότι έχει ζητήσει από όλους τους Κροάτες παίκτες «να απέχουν από οποιαδήποτε μηνύματα θα μπορούσαν να ερμηνευθούν πολιτικά στο μέλλον
», ανέφερε ο στόπερ της Μπεσίκτας, ο οποίος δέχτηκε επίπληξη και θα αγωνιστεί κόντρα στην Αγγλία για τους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x