Euro 2024

Μιλιβόγεβιτς: «Τεράστια επιτυχία για τη Σερβία η πρόκριση στους 16»

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς χαρακτήρισε την παρουσία του στο Μουντιάλ ως… highlight της καριέρας του και οριοθέτησε τους στόχους της Σερβίας.

Έχοντας παίξει… σημαίνοντα ρόλο στην παραμονή της Γουέστ Χαμ στην Premier League και τη νέα σεζόν, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ευελπιστεί πως θα μπορέσει να έχει τον ίδιο αντίκτυπο και στην εθνική Σερβίας, το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας…

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο διεθνής άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα παίξει στο επικείμενο Μουντιάλ..

«Η συμμετοχή στο Μουντιάλ είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου, ως τώρα. Είναι δύσκολο, ειδικά για τις ομάδες από την Ευρώπη, να περάσουν στα τελικά. Δώσαμε μερικά σημαντικά ματς στη φάση των ομίλων και προκριθήκαμε ως πρώτοι, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα πάμε στη Ρωσία», ανέφερε σχετικά ο Μιλιβόγεβιτς.

Όσο για το τι μπορεί να περιμένει η Σερβία από την παρουσία της στο πέμπτο γκρουπ της διοργάνωσης; «Ο όμιλος μας είναι πολύ δυνατός. Όταν παίζεις απέναντι στη Βραζιλία, παίζεις απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι το φαβορί να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω», ήταν το αρχικό σχόλιο του 27χρονου άσου της Πάλας.

Και συμπλήρωσε: «Διαβάζω στις εφημερίδες στη Σερβία ότι η Βραζιλία θα τερματίσει πρώτη κι εμείς στη δεύτερη θέση. Αλλά, νομίζω ότι και ο κόσμος στην Ελβετία και την Κόστα Ρίκα θα πιστεύει το… ίδιο. Αν τερματίσουμε δεύτεροι, θα είναι μια τεράστια επιτυχία για την εθνική μας ομάδα, αλλά ακόμα κι αν τα καταφέρουμε μπορεί μετά να χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τη Γερμανία!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x