Euro 2024

Χιώτης στον ΣΠΟΡ FM: «Περισσότερο ταλέντο η Κροατία, βαριά φανέλα η Γαλλία»

Τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Χιώτης.

Μουντιάλ των εκπλήξεων χαρακτήρισε ο Διονύσης Χιώτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τη φετινή διοργάνωση που ρίχνει σε λίγες ώρες αυλαία με τον τελικό μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας.

«Η Κροατία είναι πιο τεχνική ομάδα, με ταλέντο και ταυτόχρονα με δύναμη, πάθος και όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν οι μικρότερες ομάδες», ανέφερε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και στη συνέχεια μίλησε για τον Λούκα Μόντριτς: «Είναι επί της ουσίας, ο αρχηγός της Κροατίας, ο ηγέτης και όλα περνούν από πάνω του. Στο ποδόσφαιρο, όμως, όλες οι γραμμές πρέπει είναι δυνατές. Έχει τα πάντα η Κροατία, είναι μία ολοκληρωμένη ομάδα».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Γαλλία, ο πρώην διεθνής γκολκίπερ υπογράμμισε: «Η Κροατία έχει περισσότερο ταλέντο από τη Γαλλία, η οποία διαθέτει μονάδες που κάνουν τη διαφορά. Στο τέρμα είναι ο Γιορίς που για εμένα είναι ο καλύτερος γκολκίπερ του Μουντιάλ και παράλληλα στηρίζεται πολύ στον Εμπαπέ».

Καταλήγοντας, ο Διονύσης Χιώτης τόνισε: «Η Γαλλία έχει πιο βαριά φανέλα και ίσως εκεί κριθεί ο μεγάλος τελικός. Και βέβαια πιστεύω θα κριθεί στο ποια ομάδα θα είναι στη μέρα της».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» με τον Σωτήρη Ταμπάκο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x