Αγγλία

Μυστήριο με τον τραυματισμό του Πογκμπά!

Κανείς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μιλά για τον χρόνο αποθεραπείας του Πογκμπά.

Κακά τα μαντάτα για τον Πολ Πογκμπά και τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός το έκανε γνωστό σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ωστόσο και πάλι απέφυγε να μιλήσει με... νούμερα.

Ο Πογκμπά απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ από το παιχνίδι με την Βασιλεία και ένα χτύπημα που δέχθηκε. Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του, τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Γάλλος άσος ακόμη δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις, θα απουσιάζει από το ματς με την Κρίσταλ Πάλας και κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν θέλει να μιλήσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αποθεραπείας.

Επικρατεί ένα μυστήριο γύρω από αυτό, το οποίο και έγινε μεγαλύτερο σήμερα με τον Μουρίνιο να παραδέχεται –εμμέσως πλην σαφώς- ότι είχε σοβαρότερος αλλά και πάλι να μην αναφέρει πότε θα μπορεί να τον έχει και πάλι στα πλάνα του.

«Είναι τραυματίας, δεν μπορεί να παίξει αύριο και δεν είναι ένας τραυματισμός που μπορώ να ελπίζω σε κάτι, όπως με τους Βαλένσια και Τζόουνς.

«Μπορώ να ελπίζω ότι θα τους δω στην προπόνηση, αλλά με τους σοβαρότερους τραυματισμούς δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δηλαδή, για τους Ιμπραϊμοβιτς, Πογκμπά και Ρόχο δεν μπορώ να πω κάτι», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x