Europa League

Μυθική ανατροπή από τη Ρέιντζερς σε ματσάρα με την Μπράγκα

Απίστευτα πράγματα στη Γλασκώβη, με τη Ρέιντζερς να ανατρέπει το εις βάρος της 0-2 με 3 γκολ σε 15 λεπτά και να φτάνει στη νίκη επί της Μπράγκα (3-2).

Τι ματσάρα Θεέ μου!

Με μια απίστευτη ανατροπή, η Ρέιντζερς επικράτησε 3-2 της Μπράγκα στο «Άιμπροξ» της Γλασκώβης και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης.

Η ομάδα του Τζέραρντ βρέθηκε να χάνει 0-2, αλλά το ανέτρεψε με 3 τέρματα σε ένα τέταρτο (67’-82’) και έκανε το πρώτο βήμα για να βρεθεί στους «16» του Europa League.

Από την άλλη, οι «αρσεναλίστας» υπέστησαν την πρώτη ήττα τους μετά από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και την πρώτη τους στο θεσμό έπειτα από ένα χρόνο!

Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν με καταπληκτικό τέρμα του Φρανσέρζιο στο 11’, με τον Βραζιλιάνο χαφ να εκτελεί με δυνατό σουτ από τα 35 μέτρα τον ΜακΓκρέγκορ.

Από ‘κει και πέρα, η ομάδα του Αμορίμ ήλεγξε το ρυθμό και θα μπορούσε να φτάσει στο 0-2 με τον Παουλίνιο στο 19’ και τον Τρινκάο στο 39’. Από την άλλη, οι Σκωτσέζοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Μορέλος στο 25’ και στο 30’.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς «άνοιξε», με τη Ρέιντζερς να αγγίζει το 1-1 στο 56’ με τον Μορέλος. Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά αργότερα την τιμώρησε ο Άμπελ Ρουίθ, ο οποίος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-2.

Κάπου εκεί όμως αφυπνίστηκαν οι παίκτες του Τζέραρντ, που ανέβασαν την πίεσή τους και μείωσαν στο 67’ με πολύ ωραίο σουτ του Χάτζι μέσα από την περιοχή, το οποίο βρήκε πρώτα στο δοκάρι και μετά κατέληξε στα δίχτυα του Ματέους.

Το γκολ αυτό έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στους Σκωτσέζους, που κυριάρχησαν και έφτασαν στο 2-2 άμεσα: με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, ο Αγιοντέλε-Αρίμπο «άδειασε» την αντίπαλη άμυνα και ισοφάρισε στο 75’.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Χάτζι εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για να σφραγίσει την ολική ανατροπή των γηπεδούχων (3-2).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x