Γ' Εθνική

Να φύγει και να μην… ξανάρθει

Το εφιαλτικό για την ιστορία της 2013 με νίκη θέλει να κλείσει η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας τον Αγροτικό Αστέρα στο Καυτανζόγλειο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Αλλαγές από Δέλλα.

Το 2013 ήταν εφιαλτικό για την ΑΕΚ. Γιατί… καλές οι μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται για την ομάδα μετά την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη, καλό το όραμα για το νέο γήπεδο, αλλά κανείς δεν ξεχνά πως τη χρονιά που σε λίγες μέρες φεύγει η «Ένωση» βίωσε την πιο τραγική στιγμή στην ιστορία της με τον υποβιβασμό της.

Για να μην κλείσει με ταιριαστό τρόπο, λοιπόν, μια «μαύρη» χρονιά για την ιστορία της ΑΕΚ, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα καλείται σήμερα (14:00) να κάνει το καθήκον της και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στο Καυτανζόγλειο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ετοιμάζει αρκετές αλλαγές. Στο τέρμα αντί του Βούρα θα είναι ο Καραγκιολίδης, ο Αργυρίου έχει τον πρώτο λόγο αντί του Τσουκαλά για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Τσιρίλο θα πάρει τη θέση του Τσούπρου στα στόπερ. «Σταθεροί» στα μετόπισθεν θα είναι μόνο οι Πεταυράκης και Σταθάκης, στο αριστερό άκρο και το κέντρο της άμυνας αντίστοιχα. Ο Ρόβας θα πάρει θέση στον άξονα δίπλα από τον αμετακίνητο Κορδέρο, αφού όλα δείχνουν πως ο Γεωργέας θα πάρει ανάσες, ενώ Γροντής και Πλατέλλας θα παραμείνουν στα άκρα, με τον Ανάκογλου να αντικαθιστά τον Ντακόλ πίσω από τον Μπρέσεβιτς.

Στην Αθήνα έμειναν οι Τσουμάγκας, Τσούπρος, Πόποβιτς, Παυλής και Παληαρούτας. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Ντακόλ, Τσουκαλάς, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τσεβάς, Τζανετόπουλος, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο, Ράμα, Κατσικάς και Μούργκα.

Ο Αγροτικός Αστέρας, που έχει προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη και βοηθό του τον Τάσο Κατσαμπή, είναι πρωτοπόρος στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής με οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Είχε αντιμετωπίσει την ΑΕΚ το 2004 στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου (0-2 με γκολ των Πέτκοφ και Τσιάρτα και 2-2 με σκόρερ τους Κατσουράνη και Λυμπερόπουλο) και το 2006 στα ημιτελικά (0-3 με γκολ από Λυμπερόπουλο, Μόρα και Σαπάνη και 1-0 με τέρμα του Τσουκλή).

Η ΑΕΚ θα έχει στο πλευρό της περισσότερους από 4.000 θεατές. Σε περίπτωση πρόκρισης η «Ένωση» θα αναμετρηθεί με το νικητή του αγώνα Κοζάνη-Λάρισα. Αχιλλέας-Νεοκαισάρειας-Πανελευσινιακός και Διγενής Λακκώματος-Ατρόμητος Αχαΐας είναι τα άλλα δύο ζευγάρια των «8». Τα ματς των ημιτελικών, που είναι διπλά, θα γίνουν 22 Ιανουαρίου και 23 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x