Ελλάδα

Νέα ανατροπή στην υπόθεση της «Εγκληματικής Οργάνωσης»: Δήλωση αποχής έκανε ο Σταμαδιάνος

Νέα ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφερε στο φως η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ».

Νέα ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφερε στο φως η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

Μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής για τον διορισμό του υιού το προέδρου του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών Κωσταντίνου Σταμαδιάνου στην ΕΠΟ, υπήρξε μια πολύ σημαντική εξέλιξη.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" ο κ.Σταμαδιάνος προχώρησε σε δήλωση αποχής, η οποία θα κριθεί από άλλο Συμβούλιο Εφετών. Πλέον θεωρείται βέβαιο ότι η υπόθεση θα κριθεί από άλλον δικαστή, καθώς ο κ.Σταμαδιάνος ουσιαστικά αυτοεξαιρείται.

Προηγουμένως ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Παπαγεωργίου είχε προχωρήσει σε πειθαρχική και ποινική προκαταρκτική, ερευνώντας το ενδεχόμενο αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης από τη πλευρά του κ.Σταμαδιάνου.

Την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αναλάβει είτε ένα από τα δυο άλλα Συμβούλια Εφετών είτε θα οριστούν τρεις δικαστές για να αποφασίσουν αν θα παραπέμψουν σε δίκη τους 35 κατηγορούμενους ή κάποιους από αυτούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x