Ισπανία

Νέα απάντηση Μορένο στον Λουίς Ενρίκε: «Δεν ξέρω το λόγο που δεν συνεργαζόμαστε»

Στους άσχημους χαρακτηρισμούς του Λουίς Ενρίκε απάντησε ο Μορένο μέσω συνέντευξης Τύπου.

Το σίριαλ της κόντρας Ρόμπερτ Μορένο – Λουίς Ενρίκε προσθέτει συνεχώς νέα επεισόδια. Την Πέμπτη δόθηκε η απάντηση του πρώτου στον δεύτερο για τις κατηγορίες ότι ο λόγος που δεν θα συνεργαστούν στον ισπανικό πάγκο είναι πως δεν είναι έμπιστος.

Ο Μορένο παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, στην οποία έδωσε τη δική του εκδοχή επί του θέματος: «Νομίζω ότι με χαρακτήρισε με λέξεις που είναι άσχημες και δεν μου ταιριάζουν», είπε αρχικά ο 42χρονος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι διεμήφθη στη συνάντησή τους: «Σε μια πρώτη συνάντηση μου είπε ότι είχα κάνει ό, τι έπρεπε να κάνω και ότι ένιωθε περήφανος για μένα. Τότε του ζήτησα μια συνάντηση για να του δώσω μια αγκαλιά και να του εκφράσω την υποστήριξή μου. Έκρινα σκόπιμο να του πω ότι, όπως του είχα πει και προηγουμένως, θα έκανα πίσω αν αποφάσιζε να επιστρέψει. Είπε ότι φαινόταν τέλειο, αλλά ότι δεν με ήθελε πια. Σοκαρίστηκα. Ενημέρωσα το σταφ και αναρωτήθηκα τι είχα κάνει λάθος».

Η απόφαση αυτή του Λουίς Ενρίκε κόστισε ιδιαίτερα στον πρώην συνεργάτη του, όπως αποκάλυψε: «Πέρασα 10 ημέρες νιώθοντας απαίσια, αναρωτώμενος τι έκανα λάθος για τον Λουίς Ενρίκε και δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου πια. Σήμερα ακόμη δεν ξέρω τον λόγο».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ασφαλές συμπέρασμα για το ποια πλευρά φέρει την ευθύνη αυτού του «διαζυγίου» δεν μπορεί να βγει, αφού η καθεμία έχει τη δική της εκδοχή.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x