Αγγλία

Ο Σέλουκ ξαναχτυπά (τον Γκουαρντιόλα)!

Νέα επίθεση κατά του Πεπ Γκουαρντιόλα εξαπέλυσε ο Ντιμίτρι Σέλουκ, ο οποίος χαρακτήρισε αλαζόνα τον Καταλανό προπονητή και δήλωσε πως φέρεται «σαν σκυλιά» στους παίκτες του!

Δεν αφήνει να καταλαγιάσει η κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο Ουκρανός μάνατζερ Ντιμίτρι Σέλουκ, κατηγορώντας αυτή τη φορά τον Καταλανό για προσβλητική συμπεριφορά προς τους παίκτες αλλά και για έπαρση.

Σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε πριν από λίγες μέρες ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, ανακοίνωσε πως ο Γιάγια Τουρέ δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στα πλάνα του και πως εφόσον ο Ιβοριανός επιθυμεί να ξαναγίνει μέλος του ρόστερ, ο μάνατζέρ του Ντιμίτρι Σέλουκ, οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τον ίδιο για κακόβουλες δηλώσεις που έχει κάνει εναντίον του.

Αντί όμως ο Ουκρανός μάνατζερ να φροντίσει να «μαζέψει» ότι μπορεί, συνεχίζει τις σφοδρές επιθέσεις μιλώντας κάθε φορά σε άλλο Μέσο. Μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει στο Sky Sports, ,με χαρακτηριστικότερη ατάκα το «κέρδισε λίγους αγώνες και νομίζει πως είναι βασιλιάς», αυτή τη φορά μίλησε στο ΒΒC κατηγορώντας τον Γκουαρντιόλα πως έχει την εντύπωση πως είναι Θεός, ενώ τόνισε πως συμπεριφέρεται στους ποδοσφαιριστές σαν να είναι σκυλιά!

«Σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Έχει την εντύπωση πως είναι Θεός. Κατέκτησε πολλούς τίτλους στην Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Γιαγιά κατέκτησε τους ίδιους τίτλους με την Μπαρτσελόνα(ο Τουρέ αποχώρησε από τους «μπλαουγκράνα το 2010, ενώ ο Γκουαρντιόλα παρέμεινε μέχρι το ’12). Ο Πεπ νομίζει ότι τώρα που έχει κατακτήσει τα πάντα, μπορεί να κάνει ότι θέλει» τα πρώτα λόγια του Σέλουκ για να συνεχίσει δριμύτερος τονίζοντας: «Για μένα, έχουν συμβεί πολλά περίεργα πράγματα στη Μάντσεστερ Σίτι, επειδή ο Γιαγιά έπαιζε μαζί της για πολλά χρόνια, όπως ο Χαρτ και ο Κόμπανι. Μετά έρχεται ο νέος προπονητής και τους συμπεριφέρεται σαν να είναι σκυλιά».
Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί τους ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Ιμπραϊμοβιτς και με τον Ετό όταν έπαιζαν στην Μπαρτσελόνα».

Όσο για το αν με τα λεγόμενά του υπερβαίνει το μέτρο είπε: «Καθένας μπορεί να μιλάει για ότι επιθυμεί. Είμαστε μία ανοιχτή χώρα. Γεννήθηκα στη Ρωσία, όταν υπήρχε κομμουνιστικό καθεστώς και μπορώ να γνωρίζω πότε δεν μπορείς να πεις κάτι. Λυπάμαι, αν το βλέπετε έτσι. Τώρα είμαι στην Ευρώπη, στην Αγγλία. Εάν ο Γκουαρντιόλα θέλει να ζει σε μία χώρα που δεν μπορείς να εκφράζεσαι, πρέπει να αλλάξει χώρα. Μπορεί να πάει στο Αφγαντιστάν».

Μιλώντας αναφέρθηκε και στο μέλλον του πελάτη του Γιαγιά Τουρέ: «Είμαι βέβαιος πως σε δύο μήνες θα έχουμε πολλές προτάσεις. Ήδη υπάρχουν μερικές. Μπορεί να παίξει ακόμα πέντε με έξι χρόνια χωρίς να έχει πρόβλημα. Έχω τη βεβαιότητα ότι αρκετές ομάδες σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία τον θέλουν. Ομάδες από τις Η.Π.Α και την Κίνα του έχουν καταθέσει ήδη προσφορά αλλά νομίζω ότι θα παίξει στην Ευρώπη για πολλά χρόνια».



Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x