Ιταλία

Νέα εποχή για τη Μίλαν, έφτασε στο Μιλάνο ο Λι!

Στο Μιλάνο βρίσκεται ο Λι Γιονγκχόνγκ προκειμένου να συναντηθεί με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και να ολοκληρωθεί η αγορά των μετοχών της Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να περνούν σε νέα εποχή.

Λίγες ώρες μακριά από την έναρξη μίας νέας εποχής βρίσκεται η Μίλαν, καθώς ο Λι Γιονγκχόνγκ έφτασε στο Μιλάνο, με το προσωπικό του τζετ να προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Malpensa με απευθείας πτήση από το Χονγκ Κονγκ.

Σκούρο σακάκι, λευκό T-shirt, χαμόγελο, ο Κινέζος επιχειρηματίας έφυγε χωρίς να κάνει την παραμικρή δήλωση, με προορισμό ξενοδοχείο στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας απ’ όπου θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των «ροσνέρι».

Στο Μιλάνο αναμένεται να φτάσουν έντεκα ακόμα μέλη της νέας μετοχικής σύνθεσης, συμπεριλαμβανομένου του γενικού διευθυντή της Haixia και μελλοντικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Λου Μπο, όπως και του επιχειρηματία Ρένσουο Ξου.

Οι υπογραφές

Δεν μένει τίποτε άλλο πλέον από τις υπογραφές, αυτή όμως κάθε άλλο παρά μία απλή διαδικασία αναμένεται να είναι. Εφόσον υπάρξει συμφωνία θα πρέπει αρχικά να δοθεί η έγκριση μεταφοράς του τελικού ποσού για την εξαγορά των μετοχών από τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ενώ στη συνέχεια άπαντες θα μεταβούν στην νομική εταιρία που έχει αναλάβει τα τυπικά για τις υπογραφές.

Από τη στιγμή που όλα κυλήσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσει δείπνο των επιχειρηματιών από την Κίνα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, όπως και η πρώτη συνέλευση της νέας μετοχικής σύνθεσης.

Όλα δείχνουν πως το προσεχές ντέρμπι της πόλης ανάμεσα στα «ξαδέρφια» Μίλαν και Ίντερ το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, θα μείνει στα βιβλία της ιστορίας ως το πρώτο της κινεζικής Μίλαν. Τέλος εποχής, αρχή μίας νέας.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x