Super League 2

Νέα «κρούση» του Άρη στον Παντελίδη

Ο Άρης δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Σάββα Παντελίδη παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του. Ο Παύλος Μυροφορίδης επικοινώνησε με τον 52χρονο τεχνικό με στόχο να τον μεταπείσει.

Εντείνει την προσπάθειά του για να κλείσει άμεσα τον νέο τεχνικό ο Άρης.

Στη λίστα των «κίτρινων», που από την Δευτέρα προστέθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς, παραμένει ο Σάββας Παντελίδης, παρότι ο ίδιος θέλησε να βγάλει τον εαυτό του από το… κάδρο με δηλώσεις που έκανε πρόσφατα. Ο Άρης επιμένει και θέλει να μεταπείσει τον 52χρονος κόουτς που εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον τρόπο που χειρίστηκε την περίπτωση του η ομάδα της Θεσσαλονίκης, σε σχέση με αυτή του Νίκου Παπαδόπουλου που τελικά ανανέωσε με τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Παύλος Μυροφορίδης επικοινώνησε μαζί του και προσπάθησε να τον πείσει να το ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Άρη. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθούν οι δύο άνδρες στην Αθήνα, αλλά, πάντως, ο τέως τεχνικός του Ηρακλή, παραμένει διστακτικός και θα επιδιώξει να πάρει κάποιες διασφαλίσεις για συνθήκες δουλειάς στον Άρη, αλλά και για το οικονομικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x