Γενικά

Νέο «κάζο» για Περέιρα, του πήρε το Κύπελλο Τουρκίας η Γαλατά!

Τι κι αν η φετινή Γαλατά είναι τραγική; Η «τσιμ μπομ» έκανε κι αυτή (μετά την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα) πλάκα στη Φενέρ του Βίτορ Περέιρα (1-0) στον τελικό Κυπέλλου, αφήνοντας άτιτλο τον Πορτογάλο.

Ο Βίτορ Περέιρα κλήθηκε να διαχειριστεί την πιο ακριβή επένδυση στην ιστορία της Φενέρ, με μεταγραφές όπως οι Φαν Πέρσι, Νάνι, Κίαερ, Φερναντάο κλπ., αλλά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε μια… τρύπα στο νερό.

Η ομάδα του Πορτογάλου μετά το απίστευτο κάζο που υπέστη στο πρωτάθλημα, χάνοντας τον τίτλο από την Μπεσίκτας, ηττήθηκε (1-0) και στον τελικό Κύπελλο Τουρκίας από την τραγική καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, Γαλατασαράι, με γκολ του Λούκας Ποντόλσκι στο 30’ με κεφαλιά.

Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, τα αστέρια της Φενέρ πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι η «τσιμ μπομ» κατάφερε να σηκώσει για 17η φορά το τρόπαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι η Γαλατά με την κατάκτηση του Κυπέλλου μπορεί να αγωνιστεί στο Europa League της νέας περιόδου, αυτό δεν θα συμβεί γιατί της έχει υποβληθεί σχετική τιμωρία από την UEFA.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Σεμίχ Καγιά, Ντινάιερ, Χακάν Μπαλτά, Καρόλ, Σελτσούκ Ινάν, Εμρέ Τσολάκ, Σνάιντερ (46' Σετζού), Σινάν Γκιουμιούς (65' Σαμπρί Σαριόγλου), Γιασίν Εζτεκίν, Ποντόλσκι.

Φενερμπαχτσέ: Φαμπιάνο, Σενέρ Εζμπαϊρακλί (78' Γκιοκχάν Γκιονιούλ), Κιερ, Αμπντουλάιγ Μπα, Χασάν Αλί Καλντιρίμ, Μεχμέτ Τοπάλ, Σόουζα, Νανί, Αλπέρ Ποτούκ (68' Λάζαρ Μάρκοβιτς), Βολκάν Σεν, Φαν Πέρσι (46' Φερναντάο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x