Ισπανία

Νέο συμβόλαιο με τη Μπιλμπάο χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης υπέγραψε ο Μουνιαΐν!

Νέο πενταετές συμβόλαιο που δεν έχει προηγούμενο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, υπέγραψε ο Ίκερ Μουνιαΐν με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για πέντε σεζόν ακόμα υπέγραψε ο Ίκερ Μουνιαΐν. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της συμφωνίας που δεν έχει προηγούμενο στο ισπανικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, είναι ότι δεν υπάρχει καμία ρήτρα αποδέσμευσης!

«Η Αθλέτικ και ο παίκτης συμφώνησαν να καταργήσουν την πιθανότητα πρόωρης λύσης της σύμβασης καταβάλλοντας ρήτρα τερματισμού», τονίζει το κλαμπ στο Δελτίο Τύπου.

Ο Μουνιαΐν, που είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, είναι στην πρώτη ομάδα από το 2009, όταν έκανε το ντεμπούτο του υπό τις οδηγίες του Χοακίν Καπαρός και έχει ξεπεράσει δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο και αυτή την Κυριακή θα συμπληρώσει 360 επίσημα παιχνίδια με την Μπιλμπάο.

Ο παίκτης ήδη από το καλοκαίρι, είχε δώσει εντολή στους ατζέντηδές του να μην ακούσουν καμία άλλη προσφορά για εκείνον από άλλες ομάδες, αφού ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει στο Μπιλμπάο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x