Europa League

Νίκες και προκρίσεις για τις τρεις κυπριακές ομάδες! (vids)

Στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League πέρασαν οι τρεις Κυπριακές ομάδες, ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕ Λεμεσού και Απόλλων Λεμεσού με νίκες.

Τα εισιτήρια για την επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League τσέκαραν σήμερα και οι τρεις κυπριακές ομάδες και μάλιστα, με νίκες στους σημερινούς τους αγώνες.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ζάρια Μπάλτι, η ΑΕ Λεμεσού με το ίδιο σκορ (2-1) της Πρόγκρες εντός έδρας και η ΑΕΚ Λάρνακας 1-0 της Κορκ Σίτι.

Η ΑΕΚ Λάρνακας με το 1-0 του πρώτου αγώνα στο πλευρό της ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα απέναντι στην Κορκ Σίτι. Στο 33ο λεπτό ο Φλοριάν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν την πρόκριση και πλέον σκέφτονται Διναμό Μινσκ για τον γ’ προκριματικό γύρο.



Η ΑΕ Λεμεσού δυσκολεύτηκε σήμερα απέναντι στην Προγκες. Επικράτησε, τελικά, 2-1 με μια νίκη που ήρθε στο 89ο λεπτό με το γκολ του Λαφράνς. Νωρίτερα, στο 70’ οι Κύπριοι είχαν κάνει το 1-0 αλλά στο 83ο λεπτό είχαν δεχθεί την ισοφάριση με τον Φρανσουά.



Τέλος, ο Απόλλωνας στη Μολδαβία προηγήθηκε στο 45ο λεπτό με πέναλτι του Ντα Σίλβα. Ο Φόσκα στο 47’ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε σε 1-1, για να δώσει τη νίκη στους «γαλάζιους» ο Σκέμπρι στο 80ο λεπτό.



Τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ Λάρνακας – Κορκ Σίτι 1-0
(33’ Φλοριάν)

ΑΕ Λεμεσού – Πρόγκρες 2-1
(70’ Φιντέλις, 89’ Λαφράνς – 83’ Φρανσουά)

Ζάρια – Απόλλων Λεμεσού 1-2
(47’ Φόσκα - 45’ Ντα Σίλβα, 80’ Πασένκο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x