Κύπελλο Ελλάδας

Νίκη... επιτέλους για Παναιτωλικό

Την πρώτη του νίκη σε επίσημο ματς φέτος πέτυχε ο Παναιτωλικός, που πέρασε από το «Οικονομίδειο» επικρατώντας με 4-0 του Ιάλυσου.

Χρειάστηκε το Κύπελλο για να θυμηθεί πως τι σημαίνει νίκη, ο Παναιτωλικός.

Οι Αγρινιώτες, πέρασαν με 4-0 από το «Οικονομίδειο» κόντρα στον Ιάλυσο και έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού φέτος σε επίσημο παιχνίδι, αφού ακόμα στο πρωτάθλημα δεν έχει καταφέρει να το πετύχει μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Ο Σιέστεντ στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Ντάλσιο στο 53ο λεπτό έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Με όμορφο πλασέ του Ρομάν στο 85’ ο Παναιτωλικός «σφράγισε» επί της ουσίας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε τρία λεπτά αργότερα ο Χαχάρ που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους φιλοξενούμενους.



Ιάλυσος (Νίκος Καραμπετάκης): Χειμωνέττος Αγγ., Τριποτσέρης (51' Σερτζίνο), Τερζίου, Χατζηδίμπας, Χειμωνέττος Κ., Γιώργου, Ρεκλείτης (46' Τζελάι), Νατσιόπουλος, Μαρτσάκης (67' Μαραγκουδάκης), Κουγιός, Πεταυράκης

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνέτ, Ντάλσιο (71' Φυτόπουλος), Παρράς, Μιμίτο (80' Ρομάν), Λιάβας, Μπαΐροβιτς, Αριγίμπι, Σανιά, Σιέστεντ, Μαρσιάλ (61' Ταχάρ), Τσιγγάρρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x