Stoiximan Super League

Νίκησε την ΤΣΣΚΑ Σόφια ο Άρης, «τρίβει» τα χέρια του ο Ένινγκ

Ο Άρης επικράτησε 2-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας έχοντας κορυφαίο τον Μαντσίνι, με τις «ρεζέρβες» να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους έδωσε ο Ένινγκ.

Κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και… παίκτες ο Άρης.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Κλ. Βικελίδης». Κορυφαίος ο Μαντσίνι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 19’, ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε στο 37’ ο Τόνσο.

Ο Μίχαελ Ένινγκ έδωσε χρόνο σε αρκετές από τις «ρεζέρβες» του, που άφησαν καλές εντυπώσεις, με τον 23χρονο εξτρέμ να ξεχωρίζει, αλλά και τους Μπα, Λάρσον και Τόνσο να αφήνουν καλές εντυπώσεις. Παράλληλα, θετικό ήταν το πρόσημο και για τους παίκτες της Κ-19 που χρησιμοποίησε ο Γερμανός τεχνικός.

Με τους Αργεντίνους να παρουσιάζονται ορεξάτοι, ο Άρης έπαιξε απελευθερωμένο και αρκετά παραγωγικό ποδόσφαιρο. Στο 19’ ο Μαρτίνες σέντραρε από τα αριστερά και ο Μαντσίνι με σουτ στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης έκλεψε την μπάλα στα 37’ πήγε να κρεμάσει τον Σωτήροφ με μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απομάκρυνε, αλλά ο Λάρσον γύρισε για τον Τόνσο που ζευγάρωσε τα τέρματα του Άρη. Η ΤΣΣΚΑ έφτασε κάποιες φορές κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά την ύστατη στιγμή είτε δεν έκανε καλή τελική πάσα ή την έκοβαν οι γηπεδούχοι. Στο δεύτερο μέρος, έπεσε ο ρυθμός, αλλά και πάλι η ελληνική ομάδα είχε τις ευκαιρίες της, τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε και παρέμεινε το 2-0.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Τσιλιγγίρης (46' Παρίσης), Μπακούτσης (80' Ρόουζ), Μενέντεθ (70' Σάσα), Σόουζα, Δεληζήσης (57' Μπαγκαλιάνης), Μπα (46' Διαμαντόπουλος), Μαρμαρίδης (70' Σενγκέργκης), Μαντσίνι (90' Ιντέγε), Τόνσο, Μαρτίνες, Λάρσον

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Μίλος Κρούσκιτς): Σοτίροφ, Γκαλάμποφ, Αλμπεντόσα, Τέλες, Τόμας, Πίντο, Ροντρίγκες, Κάρεϊ, Σόλομον, Ντα Σίλβα, Σοβέ

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σαλαμάνοφ, Νταβίντοφ, Σμολένσκι, Μπούτσκοφ, Βατ, Τσένοφ, Γιορντάνοφ, Ιβάνοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x