Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει... ενθουσιασμός στον Ολυμπιακό για τον Κρίστιανσεν» (audio)

Διαβεβαιώσεις ότι ο Κρίστιανσεν ΔΕΝ είναι στις προτεραιότητες του Ολυμπιακού για τον πάγκο του, αντίθετα με τον Πελεγκρίνο μετέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Για ρεπορτάζ που προέρχεται, κυρίως, από την πλευρά του Τόμας Κρίστιανσεν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, έκανε λόγο ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM, αναφερόμενος στο δημοσίευμα της καταλανικής Sport, που παρουσιάζει τον Δανό ως Νο. 1 φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σημείωσε, λοιπόν, ότι στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών δεν υπάρχει... ενθουσιασμός για τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, διαβεβαιώνοντας πως «δεν είναι στις προτεραιότητες του Ολυμπιακού, αντίθετα με τον Πελεγκρίνο, ενώ ίσως έχει τύχη και ο Λουτσέσκου», και πρόσθεσε πως θα υπάρξουν σίγουρα εξελίξεις μέχρι την επόμενη βδομάδα, τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν θα του προκαλέσει καμία έκπληξη αν αυτό συμβεί πολύ πιο άμεσα!

Από εκεί και πέρα, επανέλαβε ότι όσο ο Ολυμπιακός δεν συμφωνεί με προπονητή, αυξάνονται και οι πιθανότητες παραμονής του Τάκη Λεμονή στο λιμάνι.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x