Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον Μπεν και τον Σεμπά»

Τη σημασία της επιστροφής του Μπεν αλλά και του Σεμπά ενόψει του «τελικού» με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Champions League επισήμανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Με φόντο την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και του κρίσιμου αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεκινάει η εβδομάδα στον Ολυμπιακό.

Όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες καλούνται να δώσουν το πιο σημαντικό παιχνίδι τους μόλις σε δέκα μέρες, καθώς στην αναμέτρηση με τα «λιοντάρια» θα κριθεί η παρουσία τους στην Ευρώπη για το νέο έτος.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στάθηκε στις επιστροφές του Μπεν και του Σεμπά, οι οποίοι θα δώσουν σημαντικές λύσεις στον Τάκη Λεμονή για την αναμέτρηση στην Πορτογαλία.

«Θα έχει σημασία αν ο Ολυμπιακός θα έχει τον Μπεν σε καλή κατάσταση. Ο Μπεν αυτή τη στιγμή, κανονικά, προέρχεται από 15 μέρες θλάση. Άρα αν το πάει όπως λένε οι γιατροί και προπονηθεί κανονικά, παίρνοντας αρχικά χρόνο με τον Λεβαδειακό, μπορεί την Τετάρτη να αποδειχθεί μία πολύτιμη μονάδα στη Λισαβόνα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια είχε φορ Οτζίτζα και Φορτούνη ο Ολυμπιακός. Άρα δεν υπάρχουν άλλες λύσεις. Ο Μπεν μάς είχε δείξει πράγματα στην αρχή και είχε συμβάλει στην πρόκριση επί της Παρτίζαν, έχει την ευκολία να παίξει και ως εξτρέμ που δεν έχουν οι άλλοι επιθετικοί της ομάδας. Κανένας δεν μπορεί να μπει στην περιοχή, αν χρειαστεί δεύτερος σέντερ φορ», ανέφερε και πρόσθεσε πως:

«Ο Σεμπά είναι μία μεγάλη ιστορία σίγουρα, είναι ο πιο συνεπής από τους ακραίους επιθετικούς του Ολυμπιακού, ο Λεμονής θα τσεκάρει το βαθμό ετοιμότητάς του. Είχε κάνει αρθροσκόπηση, όχι μία τόσο σοβαρή επέμβαση, αλλά περιμένουμε να δούμε πόσο είναι έτοιμος. Έπαιξε το Σάββατο με τη Β΄ ομάδα, θέλει να τον δει περισσότερο ο Λεμονής. Είναι δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό, που έχει ανάγκες από γκολ (από Μπεν) και πλαγιοκοπήσεις (που έχει ο Σεμπά). Είναι δύο παίκτες που πραγματικά μπορούν να τον βοηθήσουν».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x