Champions League

Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Θα έχει πολλές αλλαγές η 11άδα. Ίσως παίξει με τρία στόπερ»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να παρατάξει ο Λεμονής τον Ολυμπιακό με ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς άφησε ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στις σκέψεις που κάνει αγωνιστικά ο Τάκης Λεμονής για το μεθαυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων υποστήριξε ότι θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές αλλαγές στην 11άδα των Πειραιωτών ενώ τόνισε ότι είναι πιθανό και το ενδεχόμενο αλλαγής συστήματος για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να ανταπεξέλθει στην πίεση που ασκεί η Μπαρτσελόνα.

Στην περίπτωση αυτή, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η παρουσία τριών κεντρικών αμυντικών στην 11άδα. Εάν επιλεγεί ένα τέτοιο σύστημα τότε θέση στις αρχικές επιλογές του Λεμονή θα έχουν οι Μποτία, Ένγκελς και Νικολάου.

Από εκεί και πέρα, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στους 94,6, αριστερά στην άμυνα εκτιμάται ότι θα πάρει θέση ο Κούτρης, δεξιά ο Ομάρ και ο Καρσελά θα είναι μια από τις επιλογές στην επίθεση. Στην κορυφή αυτής ο Τζούρτζεβιτς είναι η μόνη λύση «καθαρού» επιθετικού που έχει ο Λεμονής στα χέρια του, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα παίξει σίγουρα, αφού λόγω της μέτριας αγωνιστικής του κατάστασης μπορεί κάποιος μέσος να παίξει σας «ψευτοεννιάρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x