Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Από όταν έχουμε 50-50, ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να κερδίσει τον Παναθηναϊκό»

Στην αδυναμία του Ολυμπιακού να κερδίσει τον Παναθηναϊκό εδώ και μια διετία στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του ΣΠΟΡ FM, ενώ ευχήθηκε να υπάρξουν ξένοι διαιτητές σε… όλα τα ματς!

Το αήττητο σερί του Παναθηναϊκού, στο διάστημα που γίνεται προσπάθεια να υπάρξει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απέναντι στον Ολυμπιακό, αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού από την πλευρά του Τάσου Νικολογιάννη

«Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Έχει δύο ισοπαλίες με 1-1 εκτός έδρας και δύο νίκες με 1-0, ενώ αν θέλετε τη γνώμη μου από όταν έχουμε 50-50 στη διαιτησία, ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να κερδίσει τον Παναθηναϊκό», ανέφερε μεταξύ άλλων στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» εξήγησε γιατί ενώ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κανένα πρόβλημα αμυντικά, μετά το 70ο λεπτό στο χθεσινό ντέρμπι ο Παναθηναϊκός έδειξε «άλλη» εικόνα, λόγω των απρόοπτων προβλημάτων που προέκυψαν.

Τέλος, ο Νικολογιάννης στάθηκε και στη διαιτησία του αγώνα στο Καραϊσκάκη, σημειώνοντας πως άφησε με παράπονα και τις δύο ομάδες και ότι θα ήταν ευχής έργο να έρχονται ξένοι διαιτητές σε… όλα τα παιχνίδια!

Ακούστε το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x