Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Αυτοί είναι οι νέοι που κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Δώνη»

Τους τρεις πιτσιρικάδες που έχουν κλέψει την παράσταση στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και θα πάρουν ευκαιρίες από τον Δώνη αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, που έγινε στην Ολλανδία, με τρεις παίκτες από εκείνους που «ανέβηκαν» φέτος από την δεύτερη ομάδα να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και τον Γιώργο Δώνη να ετοιμάζεται να τους δώσει ευκαιρίες, όπως αποκάλυψε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Εμμανουηλίδης από τους μπροστά είναι ο μεγάλος κερδισμένος. Έχει μπούκα και πολύ καλό τελείωμα, απ’ όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Θεωρείται σημαντική επένδυση στον Παναθηναϊκό. Ο Μαυρομάτης μπορείς το τελευταίο φιλικό να μην ήταν καλός αλλά έχει ξεχωρίσει στα στόπερ. Ο τρίτος κερδισμένος είναι ο Κώστας Αποστολάκης που παίζει δεξιός μπακ-χαφ», ανέφερε μεταξύ άλλων επί του θέματος.

Παράλληλα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε και στην κόντρα της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στην περίπτωση της ένταξης του Πούγγουρα στην ομάδα και το πως κύλησε η προετοιμασία των «πράσινων»...

Ακούτε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ του Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x