Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν ξέρουμε τι πρόταση θα κάνουν οι Γερμανοί για Παναθηναϊκό»

Πρόταση από γερμανική επενδυτική εταιρία αναμένεται να δεχθεί ο Παναθηναϊκός, αλλά όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης, κανείς ακόμα δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το θέμα.

Τις τελευταίες ώρες «παίζει» το θέμα της εμπλοκής μιας γερμανικής επενδυτικής εταιρίας στον Παναθηναϊκό, αλλά κανείς ακόμα δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με το συγκεκριμένο ζήτημα, μιας και όλα είναι θολά.

Προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο, ο Τάσος Νικολογιάννης, τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ότι υπάρχει επαφή των Γερμανών με τον Παναθηναϊκό, αλλά ουδείς γνωρίζει λεπτομέρειες για το θέμα.

Η γερμανική εταιρία, βρίσκεται σε επαφές με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και έχει λάβει τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε, αλλά ακόμα είναι αδιευκρίνιστο το τι ζητάει από τον Παναθηναϊκό.

Στο «τριφύλλι» περιμένουν πρόταση, αλλά δεν ξέρουν τη μορφή της και παραμένουν επιφυλακτική, κρατώντας μικρός καλάθι προς το παρόν.

«Πρόκειται για μια γερμανική εταιρία που έδειξε ενδιαφέρον και πήρε τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε.... Πρέπει να περιμένουμε μια πρόταση μέχρι Δευτέρα – Τρίτη, αλλά κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το τι ζητάει αυτή η εταιρία επενδύσεων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x