Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη μάχη ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ φέτος για την διαιτησία»

Για την πιο εντυπωσιακή… μεταγραφή που έκανε φέτος ο ΠΑΟΚ, έκανε λόγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, σχολιάζοντας την πρόσληψη του Δημήτρη Σαραϊδάρη από τον «δικέφαλο του Βορρά». Ακούστε τι είπε.

Σκωπτικά σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το γεγονός πως ο περσινός αρχιδιαιτητής και υπεύθυνος ορισμού διαιτητών, Δημήτρης Σαραϊδάρης, προσελήφθη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για να αναλάβει καθήκοντα στο πλευρό του Μάλαμα Τεβεκέλη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, συνομιλώντας με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, στον «αέρα» της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας, «άκουσα με ενδιαφέρον τη ''μεταγραφή'' του ΠΑΟΚ. Είναι η πιο εντυπωσιακή… μεταγραφή που έκανε φέτος»!

Σημείωσε, δε, πως περιμένει, φέτος, να γίνει «γερή μάχη για τη διαιτησία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ» και σημείωσε πως το «τριφύλλι» ποτέ δεν είχε σε κάποιο πόστο του πρώην διαιτητή.

Υπογράμμισε, μάλιστα, πως είναι επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου να είναι απών από αυτήν τη «μάχη», τονίζοντας: «Είναι απόφασή του να μην… πιστολιάζει και να μη χρησιμοποιεί αθέμιτους τρόπους σε ό,τι αφορά τη διαιτησία. Το έχει πει και ο ίδιος. άλλωστε».

Ακούστε τα όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x