Stoiximan Super League

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM: «Το είχε προαποφασίσει να φύγει για Αργεντινή ο Τσάβες»

Την αναχώρηση του Αντρές Τσάβες για την Αργεντινή, χωρίς να πάρει ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό, σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης, που τόνισε ότι ο παίκτης το είχε προαποφασίσει.

Ο Αντρές Τσάβες έφυγε για την Αργεντινή χωρίς να ενημερώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και κυρίως χωρίς να εξασφαλίσει ειδική άδεια από την ΠΑΕ ή τον προπονητή του.

Ο παίκτης, που είχε ζητήσει άδεια πριν από μερικές μέρες και δεν του είχε δοθεί, κινδυνεύει με βαριά καμπάνα, από τιμωρία μέχρι διακοπή συμβολαίου, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης.

Μάλιστα, φαίνεται πως δεν ήταν ξαφνική η αναχώρηση του και πως το είχε προαποφασίσει να φύγει για την πατρίδα του, επικαλούμενος το πρόβλημα τραυματισμού του. Πάντως, όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους των «πρασίνων» ο μάνατζερ του, ο παίκτης δεν έχει πρόβλημα και αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα.

«Πήγε στην προπόνηση, είπε ότι είχε ενοχλήσεις και μάλιστα είπε ότι τις είχε από το ζέσταμα στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο παίκτης ζήτησε να πάει στην Αργεντινή, ο προπονητής του είπε όχι και πήρε το αεροπλάνο και έφυγε. Το είχε προαποφασίσει, δεν περίμενε τελευταία στιγμή να βγάλει τα εισιτήρια. Στον Παναθηναϊκό θα υπάρξει ανάλογη τιμωρία, από πρόστιμο μέχρι διακοπή συμβολαίου. Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει επαφή με τον μάνατζερ του για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει» ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Τάσος Νικολογιάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x