Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το πλάνο στον Παναθηναϊκό για το Σάββατο και τα διοικητικά»

Οι σκέψεις του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η στασιμότητα στα διοικητικά του «τριφυλλιού». Ακούστε το ρεπορτάζ του Τάσου Νικολογιάννη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τις τελευταίες του… πινελιές για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης βάζει ο Γιώργος Δώνης και ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τις σκέψεις του 49χρονου τεχνικού.

Το 4-3-3 δείχνει να έχει πολλές πιθανότητες. Ο Κότσαρης θα είναι στο τέρμα, ο Ινσούα αριστερά και ο Γιόχανσον δεξιά, με τους Κολοβέτσιο-Μαυρομμάτη να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ. Κουρμπέλης, Δώνης και Κάτσε στο κέντρο, με τους Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη στα «φτερά» και τον Μακέντα στην κορυφή θα είναι οι παίκτες μεσοεπιθετικά. Πιθανόν να γίνουν κάποιες μικροδιαφοροποιήσεις με μετατροπή του συστήματος σε 4-4-2.

Παράλληλα, ο Τάσος Νικολογιάννης ανέλυσε τα δεδομένα στα διοικητικά στα οποία επικρατεί στασιμότητα, κάνοντας λόγο για διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου να βρει συμπαίκτη, ενώ τόνισε ότι πιθανή εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα φέρει συσπείρωση στον σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x