Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Χάνει... Ολλανδία ο Κουρμπέλης-Προς διαζύγιο με Φραντζέσκο»

Θλάση δεύτερου βαθμού έχει υποστεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ως εκ τούτου θα μείνει εκτός για κάποιες εβδομάδες και δεν θα πάρει μέρος στα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

Χάνει Ολλανδία ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η θλάση που υπέστη ο μεσοαμυντικός του Παναθηναϊκού είναι δευτέρου βαθμού και αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για κάποιες εβδομάδες και δεν θα αγωνιστεί στα φιλικά του «τριφυλλιού» στην Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» ανέφερε τα δεδομένα στο μεταγραφικό κομμάτι και τις δοκιμές του Γιώργου Δώνη στη σημερινή προπόνηση. Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε ως φορ τον Κουντουριώτη, δείχνοντας ότι τον υπολογίζει για την κορυφή της επίθεσης, εκτός από τα «φτερά».

Προς διαζύγιο οδεύει ο Παναθηναϊκός με τον Κώστα Φραντζέσκο. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, του πρότεινε αναλάβει την Κ-17 του συλλόγου, αν και στην παρούσα φάση είναι στην Κ-20. Ο παλαίμαχος άσος δεν εμφανίστηκε σύμφωνος για αυτήν την υποβάθμιση και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x