Γαλλία

Επιβλητική Λιόν στην κορυφή

Με τεσσάρα σε βάρος της Νις η Λιόν πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού επικράτησε στο «Αλιάνζ Ριβιέρα» με 4-1. Γκέλα για την Μαρσέιγ 1-1 με τη Ρεμς εντός έδρας.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 4-1 μέσα στην έδρα της Νις, που την φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μπροστά από Λιλ και Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε η Λιόν. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά πήρε το προβάδισμα λίγο μετά το μισάωρο και με δύο γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους έβαλε τις βάσεις για το τρίποντο. Ο Ντεπάι με πέναλτι έκανε το 0-1, για να έρθει ο Καντεβέρε στο 39’ να κάνει δύο τα τέρματα των «λιονέ». Ο Αγκουίρι στο φινάλε του πρώτου μέρους μείωσε, όμως στην επανάληψη με τους Εκαμπί στο 63’ και Αουάρ στο 73’ κλείδωσε τη νίκη που την φέρνει στην κορυφή με 33.

Νωρίτερα η Μαρσέιγ δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Ρεμς που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «Βελοντρόμ». Στο 21’ ο Ναγκατόμο έκανε το 0-1 με αυτογκόλ για να ισοφαρίσει ο Τοβέν στο 45’. Στο δεύτερο μέρος οι Φωκαείς προσπάθησαν, δίχως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x