Γαλλία

Σκέτη απογοήτευση η Νις, χάρισε το τρίποντο στη Μονπελιέ και τώρα… τρέχει!

Συνεχίζεται ο κατήφορος της Νις, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μονπελιέ έμεινε για ;ekto σερί ματς χωρίς νίκη και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Οι οπαδοί προειδοποίησαν με πανό πριν την έναρξη του αγώνα: «Όχι άλλη χρονιά χωρίς Ευρώπη: Ξυπνήστε». Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μάλλον δεν άκουσαν τους οργανωμένους και τώρα… τρέχουν! Διότι η Νις, περί ου ο λόγος, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της ώστε να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Μονπελιέ, κάνοντας δώρο και τα δύο γκολ!

Κάπως έτσι, η ομάδα της Νίκαιας έμεινε για έκτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη και κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας, με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν από τα χαμηλά και να πανηγυρίζουν το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας μετά από τις 17 του Δεκέμβρη!

Οι γηπεδούχοι δεν «ξύπνησαν» παρά τις παραινέσεις του κόσμου. Ίσα-ίσα που μπήκαν υπνωτισμένοι στο χορτάρι του «Αλιάνζ Ριβιέρα» και είδαν τον Τοντιμπό στο δεκάλεπτο να σκοράρει στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Ένα αυτογκόλ που συνοδεύτηκε από μπόλικη γιούχα, αλλά οι πανηγυρισμοί δύο λεπτά αργότερα πήραν τη θέση της μιας και ο Μπογκά στο 12’ ισοφάρισε σε 1-1. Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό, αλλά η Νις δυσκολευόταν να βρει το γκολ της ανατροπής και πήγαν τελικά στο ημίχρονο πίσω στο σκορ, αφού ο Σαβανιέ με πέναλτι έγραψε το 2-1 στο 42ο λεπτό.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό, αφού οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και έφτιαξαν τη μία φάση μετά την άλλη. Παρά τις 9 τελικές που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν να κουνήσουν πλεκτό για δεύτερη φορά και να σώσουν τουλάχιστον τον βαθμό, γνωρίζοντας άλλο ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική:
Παρασκευή 8/3
Νις-Μονπελιέ 1-2
(12' Μπογκά - 10' αυτ. Τοντιμπό, 42' πέν. Σαβανιέ)

Σάββατο 9/3
Λοριάν-Λιόν (18:00)
Λανς-Μπρεστ (22:00)

Κυριακή 10/3
Παρί Σεν Ζερμέν-Ρεμς (14:00)
Χάβρη-Τουλούζ (16:00)
Μετς-Κλερμόν
Στρασβούργο-Μονακό
Λιλ-Ρεν (18:05)
Μαρσέιγ-Ναντ (21:45)

Η επόμενη (26η) αγωνιστική:

Παρασκευή 15/3
Τουλούζ-Λιόν

Σάββατο 16/3
Ναντ-Στρασβούργο
Λανς-Νις

Κυριακή 17/3
Μπρεστ-Λιλ
Κλερμόν-Χάβρη
Μονακό-Λοριάν
Ρεμς-Μαρσέιγ
Μονπελιέ-Παρί Σεν Ζερμέν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x