Champions League

Νοικοκύρης από Τορίνο στον ΣΠΟΡ FM: «Αυτά σκέφτεται για Γιουβέντους ο Λεμονής»

Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει ακόμα καταλήξει για τα πρόσωπα που θα παρατάξει απέναντι στη Γιουβέντους. Σκέψεις για βασικό στα χαφ τον Ταχτσίδη και στα άκρα τους Σεμπά και Πάρντο.

Ντεμπούτο για τέταρτη φορά θα κάνει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής απέναντι στη Γιουβέντους σε ένα δύσκολο ματς για τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Τορίνο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του για τους παίκτες και το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του, αλλά όπως μετέφερε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM στο Τορίνο, Γιώργος Νοικοκύρης, προβάδισμα για να ξεκινήσουν βασικοί έχουν ο Ταχτσίδης στα χαφ, αλλά και οι Σεμπά και Πάρντο στα άκρα.

Από εκεί και πέρα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Προτό κάτω από τα δοκάρια, καθώς και η τετράδα στην άμυνα, με τους Φιγκέιρας, Κούτρη, Ένγκελς και Ρομαό.

Στα χαφ, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Οτζίτζα με τον Ταχτσίδη πλάι του και τον Φορτούνη μπροστά τους, αν και δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο να δούμε τρία κεντρικά χαφ και τον Φορτούνη στον πάγκο σε ένα πιο ανασταλτικό σχήμα. Όσον αφορά τα άκρα, προβάδισμα έχουν οι Σεμπά και Πάρντο που θα βοηθούν αμυντικά, ενώ στην κορυφή μάλλον θα δούμε τον Εμενίκε.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Νοικοκύρη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x