Stoiximan Super League

Ντε λα Μπέγια: «Ολυμπιακός είμαστε!»

Σύνθημα νίκης, κόντρα στην κούραση και την απογοήτευση, έδωσε ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια στον Ολυμπιακό εν όψει το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Η κούραση και η απογοήτευση είναι δεδομένα στοιχεία, αλλά ο Ολυμπιακός έχει πολλά κίνητρα για να αφήσει πίσω του τα προβλήματα και να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια μιλώντας στη Nova. Ο Ισπανός αριστερός μπακ θεωρεί πως ο αντίπαλος έχει μεν το πλεονέκτημα της ξεκούρασης, αλλά η ομάδα του παίζει στην έδρα της και πρέπει να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά, ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια μίλησε για:

-το πώς προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι: «Η αλήθεια είναι πως το διάστημα που έχουμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πολύ μικρό. Όμως πρόκειται για ένα ντέρμπι και υπάρχουν πολλά κίνητρα για να ξεπεράσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα και την κούραση. Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για μας και τους φιλάθλους μας και όλα αυτά αποτελούν για μας κίνητρο».

-το πλεονέκτημα της ξεκούρασης που έχει η ΑΕΚ: «Αυτό θα οδηγήσει την ΑΕΚ να κάνει ένα παιχνίδι περισσότερο φυσικής κατάστασης, να τρέξει πιο πολύ για να εκμεταλλευτεί την κούρασή μας. Όμως είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για μας, παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη του κόσμου μας και θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή με ένα καλό αποτέλεσμα».

-το πώς έχει δει την ΑΕΚ: «Είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια ποιοτική ομάδα που θα μας δημιουργήσει δυσκολίες, έχει πάρει ήδη επτά βαθμούς, αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη για να τους περάσουμε στη βαθμολογία. Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να δείξουμε την ικανότητά μας, να νικήσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

-την άποψή του για το πρωτάθλημα και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να το κατακτήσει ξανά: «Είναι πάντα δύσκολο για μια ομάδα να υπερασπιστεί τον τίτλο της, γιατί όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Όλοι θέλουν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό, ειδικά στην έδρα τους. Εντός έδρας έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και νιώθουμε πιο άνετα. Εκτός έδρας όλες οι ομάδες θέλουν να μας βάλουν εμπόδια και για μας θα είναι ένας δύσκολος δρόμος, στο τέλος του οποίου όμως ελπίζουμε να είμαστε νικητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x