Ελλάδα

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που και τέταρτη να τερματίσει στον όμιλό της, δεν θα το πούμε αποτυχία»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Η φάση των ομίλων σε Europa & Conference League εχει μπει στην τελική ευθεία, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να μάχονται για να συνεχίσουν στην Ευρώπη ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Τα όσα έχουμε δει από τους εκπροσώπους μας σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης, που αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει η Ένωση σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, τα πεπραγμένα των Πειραιωτών αλλά και τη συνολική του γνώμη για τη μέχρι τώρα πορεία των τεσσάρων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το ωραίο είναι ότι πέρυσι είχαμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και τυχαία ή όχι, φέτος οι ομάδες μας τα πάνε πολύ καλά στην Ευρώπη, θα μπορούσαν και καλύτερα, όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, με πάρα πολλές αλλαγές και νέο προπονητή.

Όλες οι ομάδες, και ο Ολυμπιακός, είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πιο δύσκολο από όλους είναι για την ΑΕΚ γιατί έπεσε σε έναν όμιλο πάρα πολύ δύσκολο. Μένουν δύο αγωνιστικές και η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει από πρώτη μέχρι τέταρτη. Είναι η μοναδική ομάδα που και τέταρτη να τερματίσει δεν θα το πούμε αποτυχία.

Αυτό το λέω όχι μόνο γιατί έχει καλούς αντιπάλους αλλά γιατί παρότι η απόδοσή της ήταν καλή σε κάποια ματς, δεν πήρε τους πόντους που θα μπορούσε, είχε ατυχία. Αν η ΑΕΚ μείνει έξω, κρίμα γιατί έπαιξε καλά αλλά δεν το λες αποτυχία σε έναν τέτοιο όμιλο.

Όσον αφορά τις άλλες τρεις ομάδες, ο ΠΑΟΚ πέρασε, οι άλλοι δυο νομίζω ότι είναι στο χέρι τους, τουλάχιστον να συνεχίσουν στο Conference League αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την Τόπολα στην έδρα του και ο Παναθηναϊκός τη Μακάμπι.

Γενικά ως φίλαθλος είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από την πορεία των ελληνικών ομάδων».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x