Champions League

Ντι Φραντσέσκο: «Έχουμε 50% πιθανότητες απέναντι στη Σαχτάρ»

Ο προπονητής της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, μίλησε στη συνέντευξη τύπου για τις δυνατότητες που έχει η ομάδα του απέναντι στην Σαχτάρ και για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του.

Μετά την εκτός έδρας νίκη της Ρόμα με 2-0 επί της Ουντινέζε, η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο κοιτά ήδη τη δύσκολη πρόκληση απέναντι στη Σαχτάρ αύριο (21/2) για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής των Ρωμαίων μίλησε για τη δύσκολη αυτή αναμέτρηση στην συνέντευξη τύπου, για τις πιθανότητες που έχουν, αλλά και τη φυσική κατάσταση που έχουν οι ποδοσφαιριστές του:

«Βλέπω μια ομάδα που βελτιώνεται απίστευτα και ελπίζω να το δω και αύριο. Έχουμε ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις και ρισκάρουμε λίγο παραπάνω για να έχουμε το καλύτερο δυνατό τελείωμα στη σεζόν, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα. Έχουμε 50% πιθανότητες να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Ουκρανία».

Παράλληλα, μίλησε για την κατάσταση των παικτών αυτήν τη στιγμή: «Ο Ουντέρ είναι καθοριστικός για εμάς αυτή τη χρονική περίοδο, αλλά θέλω να μιλάω για την Ρόμα και όχι ατομικά. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα. Δεν έχω αποφασίσει ποιους θα χρησιμοποιήσω για τον αγώνα. Ο Φλορένζι δεν νιώθει πολύ καλά, ελπίζουμε να είναι διαθέσιμος».

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x